Ga naar hoofdinhoud

Voor de ondernemer die ontzorgt wil worden bij verzuimende werknemers.
Inclusief de wettelijke aangesloten BIG geregistreerde bedrijfsarts.

Samen met u bespreken we in hoeverre u ontlast wilt worden. Dit kan variëren van alleen het uitvoeren van casemanagement tot een allesomvattende oplossing.

Deze service bieden wij aan voor organisaties met 20 of meer werknemers.
Binnen deze service bent u verplicht om al uw specialistische interventies bij ons af te nemen.

Onze prijzen zijn marktconform en kunnen worden gevonden in onze online winkel.

Jaarlijkse aansluitingskosten: € 175,-

Prijs per werknemer per jaar vanaf:

A: € 35,-

Dit is onze basisaansluiting, inclusief een gratis adviesgesprek over casemanagement. Alle andere interventies zijn verplicht bij ons af te nemen, zoals casemanagement. Raadpleeg onze Traject Shop voor actuele prijzen.

B: € 105,-

Alles zoals bij A: Wij nemen echter de verantwoordelijkheid voor het verzuimbeheer en casemanagement op ons. Overige interventies zijn niet inbegrepen. Raadpleeg onze Traject Shop voor actuele prijzen.

C: € 175,-

Dit is onze alles-in-één oplossing. Wij ontzorgen u vanaf het moment dat er verwacht wordt dat het verzuim langer dan zes weken zal duren. De prijs is inclusief casemanagement, arbeidsdeskundig onderzoek en het zogenaamde “spoor 2”, waarbij we u en uw werknemer begeleiden vanaf de ziekmelding tot aan het einde van de wachttijd conform de Wet verbetering Poortwachter (week 104). Overige interventies zijn niet inbegrepen.

D:

Op maat gemaakte oplossing inclusief casemanagement, innovatieve arbeidsdeskundige oplossingen en “spoor 2”? Neem contact met ons op.

Voor elke oplossing geldt het volgende: u bent aangesloten bij een bedrijfsarts. Samen bepalen we de inzet van de bedrijfsarts. De diensten van de bedrijfsarts worden beschouwd als een aanvullende interventie en zijn niet inbegrepen in de verschillende oplossingen die we aanbieden.

We hebben voor alles een op maat gemaakte oplossing. Laten we een gesprek aangaan.

Rob@tramm.nl

06-24781312

Back To Top